Alberto Ladrón De Guevara

Alberto Ladrón De Guevara

POL

Format a l’escola Aules i posteriorment a l’estudi Karloff. Compta amb una àmplia experiència davant les càmeres i sobre els escenaris, experiència que ha complementat l amb diversos tallers de lluita escènica i tècnica vocal.  L’Alberto és un dels protagonistes de La 39, ja et trucarem, concretament en Pol, un jove pintor que amb la seva càlida veu és capaç d’emocionar a qualsevol espectador.

Marina González

Marina González

CLARA

Jordi Farrés

Jordi Farrés

LITUS

En Jordi interpreta un paper destacat a l’obra «Litus» i està preparat per fer que el públic somrigui. La seva formació és completa i diversa, ja que ha estudiat el mètode Stanislavsky amb Boris Rotenstein al Col·legi del Teatre i també ha après la Commedia dell’arte amb el Pere Ferran. A més, té coneixements de cant i repertori musical gràcies a les classes de Daniel Anglés a les Aules, i també és un expert en dansa jazz, contemporània i claqué, amb formació en el Slam Dancing Studio amb el Maxime D’Haroche. El senyor Farrés també ha fet un recorregut en teatre musical a l’Escola Memory i ha rebut formació actoral de la mà d’Isaac Alcayde a l’Estudi Laura Jou.

Rosa Maria Palomera

Rosa Maria Palomera

SIMONE

Formada a Memory Barcelona, la Rosa Maria s’ha instruït en arts escèniques, en tècnica vocal i, per si fos poc, gaudeix de la llicenciatura de piano i de solfeig musical. Fins al moment ha participat en més de quinze espectacles i la seva experiència, tècnica i professionalitat fan que el personatge que interpreta, la Simone, enlluerni a l’espectador desde el primer minut d’espectacle.

Maribel Ibarz

Maribel Ibarz

DOLORS

Maribel Ibarz Casero és una intèrpret que destaca per la seva divertida, lleugera i lliure forma de ser. Amb una àmplia experiència als escenaris, reuneix diferents disciplines com actriu, cantant i ballarina. El 2021/2022 ha cursat repertori de Musicals amb el professor Agustí Salvador. A més, com a actriu, està llicenciada en Tècnica Meisner (Javier Galitó Cava) pel Col·legi del Teatre. La seva interpretació de la Dolors és una mostra de la seva versatilitat i talent en l’escena.

Jordi Rocaspana

Jordi Rocaspana

RAIMON

David Marsol

David Marsol

FRANK

En David Marsol és un artista polifacètic, va estudiar interpretació davant de càmera i teatre a l’escola Plató de Cinema, on va obtenir la llicenciatura. Però no només això, també va ampliar els seus coneixements en altres àmbits com l’expansió corporal, el teatre físic, el mimo i la màscara neutra, tot també a la mateixa escola. El David interpreta en Frank, el personatge que deixarà emmudit al públic amb la seva explosivitat i presència sobre l’escenari.

Aina Gargallo

Aina Gargallo

BALLARINA

Anna Puighermanal

Anna Puighermanal

BALLARINA

Graduada en ciències de l’activitat física i l’esport i alumne de l’escola Som-hi Dansa, El Timbal i Quality Dance Studio, l’Anna domina desde el hip hop y les danses urbanes fins a dansa jazz o contemporanea. La força i bellesa del seu moviment sobre l’escenari és el que ens fa treure pit quan la veiem formant part del cos de ball de La 39, ja et trucarem.

Laia Sors

Laia Sors

BALLARINA

Laia Sors és una ballarina professional i enèrgica amb una àmplia formació en dansa i interpretació. Va estudiar amb el reconegut coreògraf Enric Marimon i a la Som-hi Dansa, on va completar una formació professional en diversos estils de dansa com el jazz musical, el ballet, el contemporani, el hip-hop, entre d’altres, així com també va adquirir coneixements en interpretació per a ballarins, acrobàcia, cant i claqué. A més, la Laia ha format part del cos de ball i d’actors en diferents produccions, demostrant la seva versatilitat i professionalitat en tot moment.

Laura Marsal

Laura Marsal

BALLARINA

Laura Marsal és una professional amb una sòlida formació en dansa i interpretació. Va estudiar en The Place, del Conservatoire for Dance and Drama and Kent University, a Londres, on es va graduar en dansa amb honors. A més, va completar una formació professional en teatre musical, incloent-hi classes de dansa moderna com ara jazz, clàssic i contemporani, així com també en cant i teatre, a Company & Company a Barcelona. També ha estudiat repertori i tècnica de cant a Aules, a Barcelona. Així mateix, va formar-se en interpretació teatral a l’Escola d’Actors Nancy Tuñón i Jordi Oliver, també a Barcelona, i va completar un postgrau en Arts Escèniques i Educació a l’Institut del Teatre de la mateixa ciutat. La Laura té una formació completa i variada, que li permet desenvolupar-se en diferents àmbits de les arts escèniques amb professionalitat i talent.